Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot, 9.11.2020
Opinpaikka oy

Asiakaspalvelun yhteystiedot
Sähköposti: info@opinpaikka.fi

Tilaaminen ja maksaminen

Opinpa-kirjat ja -vihkot tilataan Opinpaikka oy:n verkkosivuilta täyttämällä tilauslomakkeeseen tilattavien tuotteiden määrä, tilaajan (koulun) yhteystiedot, toimitusosoite ja laskutusosoite. Opinpa-tuotteita voi tilata ainoastaan suomalaiset peruskoulut, joilla on verkkolaskuosoite. Tilaajien antamat tiedot käsitellään tietoturvallisesti ja luottamuksellisesti. Opinpaikka oy:n verkkosivuilla olevassa tietosuojaselosteessa on kerrottu tarkemmin, mitä ja mihin tarkoitukseen tilaajan tietoja kerätään ja miten tilaajan tiedot säilytetään ja tuhotaan. Opinpaikka oy:n verkkosivuilla lomakkeella tehty tilaus ohjautuu Niini & Co painoon ja laskutukseen. Tilatut tuotteet lähetetään Postin välityksellä tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Lasku lähetetään tilaajan ilmoittamaan verkkolaskuosoitteeseen. Laskun maksuaika on 14 päivää netto.

Toimitusajat ja -tavat

Tilaukset postitetaan 2 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitusaika on noin 4 päivää. Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä postipakettina. Tilaaja maksaa postimaksun ja käsittelykulut.

Tilausvahvistus

Kun tilaus on vastaanotettu, tilaajalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla.

Palautusehdot

Tilaaja voi palauttaa ostamansa tuotteet 14 vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun hän on vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Palautustavasta on sovittava Opinpa oy:n kanssa ennen palautusta. Toivomme, että tilaaja liittää palautuksen yhteyteen lyhyen selvityksen palautuksen syistä, yhteystietonsa ja kopion tilatun tuotteen laskusta, jotta palautus voidaan liittää oikeaan tilaukseen.

Ongelmatilanteet

Kaikissa tilaukseen, toimitukseen ja maksamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa ja kysymyksissä tulee yhteyttä ottaa Opinpaikka oy:n asiakaspalveluun sähköpostisoitteeseen info@opinpaikka.fi. Mikäli kysymykset koskevat Opinpa-kirjaa tai -vihkoa tulee ne lähettää sähköpostiosoitteeseen opinpa@opinpaikka.fi. Jos tilattuja tuotteita on kadonnut tai vioittunut kuljetuksessa, niin tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Opinpaikka oy:lle 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti, jossa tilaukset on lähetty, on vioittunut kuljetuksen aikana, tulee tästä tehdä heti reklamaatio Postiin.